importancia-de-taula-de-cuina
Cuines

La necessitat d’una taula a la cuina

Les cuines són considerades, per a molts dissenyadors, el cor i pulmons d’una casa. És així per la seva doble funció: cuinar i reunir la família.

Malgrat que cada vegada sembla més difícil aconseguir-ho -sigui pels horaris de feina, de les escoles o de les activitats extraescolars- , els àpats són el moment perfecte per reunir-vos a tots. I és que, encara ara, és important per a tota la família que almenys un d’ells el feu tots plegats.

I ara pensareu: on realitzem a casa les reunions familiars diàries? De ben segur que la resposta és “a la cuina mentre sopem”.

La cuina és aquell espai on es duen a terme els dinars i sopars més informals. Fins i tot és allà on organitzeu les reunions quan teniu convidats de confiança -amics, familiars…- . Coincidiu, doncs, amb els dissenyadors que pensen que la cuina és el pulmó de la casa. És l’espai que dóna vida.

 

 

Una taula de cuina permet guanyar espai a l’hora de cuinar i d’emmagatzemar productes i estris

 

 

Però una taula de cuina no només és important per aquest fet. A l’hora de cuinar es necessita molt d’espai per poder-ho fer amb comoditat. A més a més, depèn del plat que es cuini, es necessitaran molts d’estris i es faran servir molts ingredients. Una taula a la cuina ajudarà a guanyar espai per cuinar i, també, per emmagatzematge.

A continuació us parlarem de dos requisits imprescindibles a l’hora de triar la millor taula de cuina. Així com quina de les dos opcions és millor si la cuina és massa petita.

 

Com ha de ser la taula de la teva cuina?

Si disposeu d’una cuina prou gran i espaiosa, podeu incorporar-hi una taula de cuina on hi càpiga tota la família. Però aquesta taula no podrà ser de qualsevol mena.

Una taula de cuina adequada ha de combinar funcionalitat i estil.

taula de cuina

  • Ha de tenir la mida perfecta perquè hi càpiga tota la família i perquè sigui còmoda per moure’s per la cuina.
    No podeu deixar de banda que la cuina és un espai on s’hi passen moltes hores i la presència d’obstacles només dificultarà l’estada en ella.

    En aquest punt també entrarà en joc la disposició de la taula. Sempre s’haurà d’intentar que estigui en un racó i sense ocupar gran part de l’espai.

 

  • La taula també haurà de lligar amb la decoració dels mobles i parets de la resta de la cuina. Al mercat disposeu una àmplia selecció d’estils i models de taules de cuina, pel que trobar la més adient a la vostra pot ser una tasca complicada.

 

Barra de cuina com a alternativa

barra-de-cuina_Si la vostra cuina no és prou espaiosa o la seva disposició no us permet afegir-hi una taula, hi ha solucions pràctiques que permeten fer les mateixes funcions.

Així podeu incorporar una barra on esmorzar o rebre les visites i oferir-les una copa de vi. Fins i tot, quan els fill són petits i solen sopar abans que els pares, podeu sopar tots a la barra en dues tongades: primer els nens i després els pares.

A més a més, la barra a la cuina us permetrà guanyar espai per poder cuinar i, fins i tot, emmagatzemar més estris o menjar.

Tenir una cuina gran i espaiosa ja no és requisit indispensable per gaudir d’una taula o barra en ella. Celebreu sopars i dinars al centre neuràlgic de la casa i rebeu les visites més afectuoses.

 

A Mobles l’Avet Blau dissenyem i fabriquem mobles a mida. Contacteu-nos i us ajudarem a triar la que millor s’adapti al vostre espai i estil!

 

 

T’ajudem a dissenyar la teva taula o barra de cuina

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *