Legal

El domini: http://www.mobleslavetblau.com propietat de l’empresa DICOMOBLES HILARIENCS, S.L., amb CIF B17761339. El domicili fiscal de l’empresa També pot contactar amb nosaltres al telèfon +34 972 869 721, al fax +34 972 869 722 o per e-mail: mobleslavetblau@hotmail.com

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel•lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per ús privat. La comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de DICOMOBLES HILARIENCS, S.L.

Responsabilitat en els enllaços

DICOMOBLES HILARIENCS, S.L. inclou en el seu lloc web una sèrie de enllaços a planes dels seus clients i proveïdors únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’ aquests. DICOMOBLES HILARIENCS, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol servei o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les planes web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de DICOMOBLES HILARIENCS, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés , rectificació, cancel•lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Ctra. de Villavechia, 117, 17403 SANT HILARI SACALM, Ref. Protecció de dades.