vestidors-a-mida
Habitacions, Mobles

5 avantatges de tenir un vestidor a mida

Els armaris i vestidors són imprescindibles per protegir i mantenir la roba en el millor estat possible. Però no tothom segueix unes normes establertes a l’hora de guardar-la. Per això, trobar un vestidor que cobreixi perfectament les necessitats de cadascú és complicat. La solució perfecta seran els vestidors a mida.

Hi ha més factors que compliquen la recerca del vestidor que millor s’adapti a tu. L’espai, l’estil, el pressupost… Els elements que determinen que el mobiliari sigui perfecte són diversos. Tot i això, els mobles a mida compleixen tots aquests requisits.

Dos dels principals avantatges de tenir mobles a mida són que cobreixen a la perfecció les teves necessitats i que, a més a més, s’adapta als teus gustos i estil. Els armaris i vestidors no són una excepció.

A continuació t’expliquem 5 dels avantatges de tenir un vestidor a mida.

 

1. S’aprofita millor l’espai

Quan parlem de mobles a mida també ho fem dels espais. I és que els mobles d’aquest tipus s’adapten a la perfecció a les mides i  ambients d’allà on hauran d’estar.

Així, no hi haurà mobles que encaixin millor amb les mides de qualsevol habitació que els fets a mida. No deixen cap racó lliure, fins i tot ocupen les cantonades, sovint els espais més difícils d’ocupar.

Amb un vestidor a mida, doncs, aconseguiràs aprofitar cada mil·límetre d’aquella habitació o zona on vols incorporar els teus armaris, vestidors o qualsevol altre moble a mida.

2. S’adapta a l’estil i gustos

Un altre dels avantatges de tenir un vestidor a mida és que s’adapta a la perfecció a l’estil global de l’habitatge.

Sovint és complicat trobar mobles que segueixin el mateix estil si no són fets a mida o d’una mateixa col·lecció. Sobretot, si afegeixes mobles anys després d’haver decorat el domicili. Estil, colors, combinacions… Són molts els factors que determinen la personalitat d’una casa i els seus espais.

És per això que el disseny d’un vestidor o un armari a mida és la millor alternativa per trobar  un moble s’adapti al teu estil i gustos.

 

vestidors-a-mida-23. Serà un vestidor personalitzat

La diferència entre un vestidor i un armari és, clarament, la mida. Es podria dir que un vestidor és el conjunt de diversos armaris i calaixeres.

Un dels principals beneficis de tenir un vestidor a mida és que serà personalitzat. D’aquesta manera, tu decideixes quants calaixos, quantes barres per penjar la roba i quants prestatges tindrà.

Serà el vestidor que millor s’adapti a les teves necessitats. Mentre que uns tenen més sabates que jaquetes, d’altres és a la inversa. O hi haurà algú que prefereixi tenir les samarretes plegades i d’altres que les preferiran tenir penjades. Per això, és molt probable que et costi trobar un armari que encaixi amb les teves necessitats o preferències.

 

4. S’ajusta al teu pressupost

Els mobles no es caracteritzen per ser especialment econòmics. I els fets a mida tenen la fama de ser-ho encara menys.

Però no sempre és així. En el cas d’un vestidor a mida i comprat directament a fàbrica són diferents els factors que faran que sigui més barat que un de ja fabricat. Els materials i els acabats són dos dels elements que pots triar quan compres mobles a mida. Aquests són factors determinants en el seu preu.

Si, a més a més, els mobles són directament de fàbrica, el preu es redueix considerablement. D’aquesta manera, un vestidor a mida serà més complet que un vestidor fabricat pel mateix pressupost.

 vestidors-a-mida-calaixos5. Amb portes o sense

Tot i que sembla una característica menys important a les anteriorment explicades, les portes tenen relació directa amb totes i cadascuna d’elles.

Triar si el vestidor té portes o no determinará el seu estil, funcionalitat i preu final. Si bé és cert que un vestidor sense portes exposa més la roba, també ho és que el preu és més econòmic que un que en tingui.

Amb un vestidor a mida, tu tries si  sera tancat o no. A més a més, si el prefereixes sense portes, t’assegures que els acabats vagin en concordança.

 

 

A Mobles l’Avet Blau dissenyem i fabriquem vestidors a mida. Trobarem el que millor s’adapti a tu. Contacta’ns!

 

T’ajudem a dissenyar el teu vestidor

Articles Relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *