despatx-a-casa-2
Mobles

Com ha de ser el despatx a casa?

Hi ha moltes feines que es poden fer des de qualsevol indret. I, amb la digitalització de pràcticament totes les professions, aquest és un factor que s’ha agreujat. Per aquest motiu -i d’altres- la majoria de feines es poden fer des de casa. Però, per realitzar la feina de la millor manera i aconseguir els resultats més òptims, serà necessària una zona determinada. Sí, parlem del despatx a casa.

La idea de tenir el despatx a casa no és incompatible amb mantenir la privacitat de la llar. Però, per tal d’aconseguir-ho, no només cal en tenir una habitació determinada per ubicar-lo. La capacitat d’emmagatzematge i els mobles necessaris per tenir un despatx funcional seran, també, claus.

A continuació et detallem alguns dels aspectes que no pots deixar escapar a l’hora de dissenyar el teu despatx a casa:

 

despatx a casa1. Determina un espai

El despatx haurà d’estar ubicat en un espai determinat de la llar. El més adient és una habitació destinada exclusivament per aquesta funció. D’aquesta manera, sempre relacionaràs aquell espai amb la feina i et resultarà més fàcil concentrar-te. A més a més, pots rebre clients i visites en ella, mantenint al 100% la privacitat de la resta de la llar.

Però, sovint, no podem destinar una sola habitació perquè faci la funció de despatx. La solució més pràctica i comú en aquests casos és instal·lar el despatx al menjador. El més recomanable és fer-ho en una zona aïllada de la zona d’oci. És a dir, evitar que estigui prop del sofà, la televisió, etc. D’aquesta manera evitaràs distraccions mentre treballes i mantindràs separada la teva família del despatx mentre feu vida familiar.

 


despatx a casa2. Decora’l al teu gust

Un dels principals avantatges de muntar el teu propi despatx a casa és que pots triar el mobiliari. I aquí no només entren en joc els mobles que creguis més funcionals, sinó també l’estil i el disseny. L’espai on treballaràs és un tret fonamental per aconseguir ser el més productiu possible. Per aquest motiu, no pots deixar escapar cap detall.

Els mobles són un factor bàsic per aconseguir un despatx funcional. Evita incorporar-ne més dels necessaris -sobretot si la zona de treball no és gaire espaiosa-. Tot i això, procura que els que necessitis siguin el més funcionals possible. Un escriptori gran i ample, per exemple, t’assegura que sempre tindràs l’espai que necessites i podràs mantenir ordre, un altre factor imprescindible per poder treballar i ser productiu.

 

treballar a casa3. Evita distraccions

Estar a casa pot ser sinònim de tenir moltes distraccions a l’hora de treballar. Per això, és imprescindible que tinguis en compte diversos factors que t’ajudaran a ser més productiu.

La zona de treball o despatx haurà d’estar situada el més lluny de la cuina i televisió possible. Aquests dos elements en concret són determinants a l’hora de distreure’ns. Com més els evitis, millor.

Intenta allunyar-te dels sorolls i l’activitat diària de la llar. No pots oblidar que les hores de despatx són hores de feina en les que has d’estar el més concentrat possible. El dia a dia de la resta de familiars a la llar pot ser un detonant per perdre aquesta concentració.

 

Treballar des de casa és una tendència a l’alça. De fet, molts consideren que és un privilegi, però aconseguir el millor ritme de treball no és fàcil. Com hem vist, hi ha molts factors que seran determinants a l’hora de ser productiu treballant des de casa, així que és important no deixar-los escapar.

 

 

A Mobles l’Avet Blau fabriquem mobles a mida per aconseguir el despatx a casa més funcional. ¡Contacta’ns!

 

 

T’ajudem a dissenyar el teu despatx a casa

Articles Relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *